Denny Caknan - PROLIMAN JOYO Lirik dan Cord

shares

" PROLIMAN JOYO " ( kota madiun )

- Cipt : Denny Caknan X Soepardi Aye ( Moh. Arif )
- Artis : Denny Caknan

Lirik :

Gemerlape lintang wengi iki sing tak sawang
Ngelingke aku marang sliramu

Bebarengan nyawiji, ono ning kutho iki
Njogo roso, ngukir tresno ning ati

Ora bakal lali, ungo iki kanggo sliramu
Mugo iso dadi pengarepanku

Ananging saiki, bedo sing tak lakoni
Kowe lungo, ninggal loro, kabeh wis mbok blenjani.

reff :
Proliman joyo ninggalke cerito loro
Sampek ati sliramu ninggalke aku
Aku ning kene, Nguatke ati
Ngempet eluh tangis sing ra iso tak apusi

CUKUP KUBERKORBAN, CUKUP AKU BERTAHAN
GEDE EGOMU SING NGAMBYARKE KABEH IMPIAN.

__________

ARR :
- BAYU ONYONK

TALENT :

- Refi Argana
- Deden
- Dika
- Soepardi

VIDEO :
IF OFFICIAL ( IKHSAN WORRY - DIAN  )

TERIMAKASIH :
 - TUHAN YME .
- KELUARGA .
- TEMAN .
- DAN SEMUANYA .

TEAM :
- DIDIT W.U
- DHIMAS PRASETYO- DLL