Nella Kharisma feat. Dory Harsa - Banyu Moto Mp3

shares

Song Lyric,
BANYU MOTO

tembang iki tak gawe
mung kanggo kowe
sing paling tak tenani
nganti saiki

tumetese banyu moto iki
sing dadi saksi
sumpah lan janji
sehidup semati

sampai kapan kan kau buktikan
tresno tulus yo mung kanggo awakku
sampai mati kan ku pastikan
mergo mung kowe sing tak tresnani tekane mati

cahyo lintang ing wengi gawe anyeme ati
tambah nggegowo roso kangen mring sliramu, tresnaku

tumetese banyu moto iki sing dadi saksi
sumpah lan janji sehidup semati

sampai kapan kan kau buktikan
tresno tulus yo mung kanggo awakku
sampai mati kan ku pastikan
mergo mung kowe sing tak tresnani tekane mati

sampai kapan kan kau buktikan
tresno tulus yo mung kanggo awakku
sampai mati kan ku pastikan
mergo mung kowe sing tak tresnani tekane mati

cahyo lintang ing wengi gawe anyeme ati
tambah ngegowo roso kangen mring sliramu, tresnaku

INDONESIA

lagu ini ku ciptakan hanya untukmu
yang paling ku cintai sampai saat ini

berlinang air mata ini yang jadi saksi
sumpah dan janji sehidup semati

sampai kapan kan kau buktikan
cinta tulus hanya untuk diriku

sampai mati kan ku pastikan
karena hanya kamu yang ku cintai sampai mati

cahaya bintang di malam membuat tenangnya hati
tambah membawa rasa kangen kepadamu, cintaku